Kombinované výrobníky zmrzliny

Kombinované výrobníky zmrzliny BRAVO

Kombinované výrobníky zmrzliny

Kombinované výrobníky Bravo Trittico

Technologie, která vznikla před více než 30 lety, kdy se spojily dva stroje v jeden a vzniklo Trittico.

Výrobník, který se skladá z horního pasterizátoru a spodní chladící nebo mrazící nádoby. Trittico se vyrábí ve dvou základních verzích. První  stroj je základní verze kombinovaného výrobníku s amperometrickou kontrolou výroby zmrzliny. (stejný systém, jako používají všichni výrobci zmrzlinových strojů). Druhý typ je stroj s novou generaci kontroly konzistence zmrzliny při výrobě. Tento systém se jmenuje Ionický systém. Díky senzorům ve spodní nádobě přestává být výroba zmrzliny nepřesná a díky využití fyziky při výrobě zmrzliny se Trittico s Ionickým systémem stává nástrojem pro výrobu kvalitní zmrzliny.

Kombinované výrobníky zmrzliny GELITA

Kombinované výrobníky zmrzliny

Kombinované výrobnky zmrzliny GELITA TRT by BRAVO jsou výrobníky bez elektronické kontroly. Jedná se o stroje, které se vyrábí ze stejných komponent BRAVO na Slovensku. Díky elektromechanickému systému dokáže výrobník vyrábět skvělou zmrzliny a pořizovací cena je nejnižší na trhu.

Výrobníky dělíme na dva základní modely:

# Chci vyrábět nejkvalitnější zmrzlinu

Nejkvalitnější zmrzlina se vyrábí v kombinaci nejkvalitnějších přírodních surovin a technologií s precizní kontrolou teploty a konzistence produktu. Díky systému IONICKÉ kontroly, dokážeme zmrzlinu neustále precizně sledovat a ovlivňovat její proces výroby.

Chci vyrábět zmrzlinu a stačí mi ekonomický stroj

Pro zákazníky, kteří netouží mít nejkvalitnější zmrzlinu z nejkvalitnějších surovin existují výrobníky zmrzliny. Do této kategorie můžeme zařadit i konkurenční stroje, které nemají Ionický systém. Zmrzlina se vyrábí automaticky a kontroluje pomocí odporu na míchacím motoru.

Chci vyrábět zmrzlinu i další cukrářské produkty

Výroba zmrzliny probíhá v průměru 4 měsíce v roce a zbylých 8 měsíců stroj stojí a nevydělává. Proto společnost Bravo vyrobila 1. kombinovaný stroj, který umí vyrábět nejen zmrzlinu ale umí vyrábět i další druhy krémů, polevy, topingy. Bravo Trittico jako jediný stroj umí i temperovat čokoládu. Nejedná se však o rozpuštění čokolády, ale o spičkovou temperaci čokolády.

# Chci vyrábět kvalitní zmrzlinu a nevím co je Ionický systém.