Výrobníky zmrzliny a cukrářských produktů Trittico

  • Charakteristika

Zmrzlina je výborný produkt nejen pro cukrárny a pekárny, ale také v restauracích a kavárnách získává své uplatnění. Investice do výrobníku zmrzliny nebo do několika strojů na výrobu zmrzliny je však příliš vysoká. Proto se před skoro 30 lety začala společnost Bravo zabývat myšlenkou na větší využití stroje, než jen na 5 měsíců prodeje zmrzliny. Díky vytvoření pobočky ve Francii získala společnost Bravo informace od nejlepších cukrářů světa a postupně začali vyvíjet nový multifunkční stroj. Nejdříve stroj uměl vyrábět pouze cukrářský a máslový krém. Později stroj naprogramovali na mnoho užitečných programů a funkcí. Díky 100% kontrole teploty v obou nádobách a elektronickému měniči rychlosti otáček tak získali dvě pomyslné ruce cukrářského mistra. První ruka míchá směs dle potřeby (rychleji – pomaleji) druhá ruka zahřívá nebo zchlazuje směs dle potřeby. Tyto dvě základní vlastnosti naprogramovali do stroje, který se postupem času stal největším pomocníkem a snem cukrářů, zmrzlinářů a lahůdkářů po celém světě. Dnes tento stroj díky více než 30 patenům a 25 letům náskoku oproti konkurenci umí nejen vyrábět špičkovou zmrzlinu, vyrábět a vařit krémy, polevy, ganache, ale také umí vyrábět odpalované těsto… Díky těmto nadstavbám se investice do technologie rozloží a výrobník tak můžete proužívat celý rok, oproti běžnému výrobníku zmrzliny, který je v provozu běžně jen 6 hodin denně, 6 dní v týdnu a 4-5 měsíců v roce. Výrobník Trittico je pomocníkem ve Vaší výrobě a ve všech výrobách šetří náklady, čas a zajišťuje každý den špičkovou kvalitu produktů.

 

Bravo Trittico Executive

(zmrzlina, cukrářské krémy, ganache, polevy)

Bravo Trittic Executive EVO

(zmrzlina, cukrářské krémy, temperace čokolády, ganache, odpalované těsto)

 

# chci vyrábět zrmzlinu a cukrářské krémy 

chci vyrábět zmrzlinu, cukrářské krémy a temperovat i čokoládu

chci vyrábět zmrzlinu, cukrářské krémy, temperovat čokoládu a vyrábět odpalované těsto

 

Snímek obrazovky 2015-12-30 v 21.37.25