Bravo Trittico Executive

  • Charakteristika
  • Funkce
  • Vlastnosti

Technologie pro cukráře, zmrzlináře  a lahůdkáře

 

Charakteristika:

jednoduchý
bezpečný
rychlý
multifunkční
variabilní

Popis:

  • 2 elektronické regulátory otáček míchadel
  • 3. generace ionického systému
  • 12 teplých programů pro horní nádobu
  • 14 studených programů pro spodní nádobu
  • 32 patentů
  • 25 let náskok oproti konkurenci
  • teploměr v horní nádobě, který měří teplotu v jádru produktu
  • teploměr ve spodní nádobě, který měří teplotu v jádru produktu
  • kovové teflonové stěrky ve spodním válci
  • nejnižší spotřeba energie a vody
  • automatický mycí proces
  • dvě nezávislé nádoby, které pracují odděleně
  • přední dvířka z materiálu, který zaručí dokonalou izolaci – MACROLON
  • pasterizace na +85°C do 10 minut
  • výroba zmrzliny z +85°C do 10 minut
  • mrazící válec poskládádný z několika prstenců – vyšší výkon
  • Termický šok
  • přesné teploty na desetinu stupně