Temperace čokolády je základem pro práci s čokoládou. Jak dlouho trvá temperace? 2 minuty, než rozbalíte sáček, vysypete do stroje a zvolíte program. Tímto krokem pro Vás proces temperace končí a můžete se věnovat přípravě na práci s čokoládou.
Charakteristika:
- léty prověřená perfektní temperace čokolády
- regulace teploty podle množství čokolády
- možnost odloženého startu
- program čištění pomocí kakaového másla
- kapacita 7 – 24 kg
- displej s uloženým programem
- možnost používat i na čokoládovou polevu na bázi rostlinných tuků
- bohaté příslušenství
- vibrační lavice s gumovými rošty proti hluku
- vyhřívané boční strany pro snadnější návrat čokolády do nádoby
- dávkovač
- pedál na ovlávání nohou
- potahovačka s širokým záběrem celého plechu
# Jak začít vyrábět pralinky
# V čem mi usnadní práci tempírka čokolády
# Nechci temperovat čokoládu ručně
# Chci vyrábět čokoládové lanýže
# Moderní a efektivní výroba pralinek a čokolád = tempírka + Trittico Executive
# Vyrábím už pralinky a hledám recepty na ganache
# Jak vyrobit chanache do pralinek?
# Jak dlouho trvá temperace čokolády?
Maximálně 2 minuty. Jednu minutu trvá rozbalit sáček a druhou minutu než čokoládu nasypeme do stroje a zvolíme program temperace čokolády. VIDEO TEMPERACE ČOKOLÁDY
# Proč všichni výrobci čokolád mají ve svých výrobnách BRAVO TRITTICO?
# Denně zpracuji maximálně 2 kg čokolády
# Denně zpracuji od 5kg – 15 kg čokolády
# Denně zpracuji více než 15 kg čokolády