Tempírka čokolády Bravo K24

  • Charakteristika
  • Užitečné informace

Temperace čokolády je základem pro práci s čokoládou. Jak dlouho trvá temperace? 2 minuty, než rozbalíte sáček, vysypete do stroje a zvolíte program. Tímto krokem pro Vás proces temperace končí a můžete se věnovat přípravě na práci s čokoládou.

Charakteristika:

  • léty prověřená perfektní temperace čokolády
  • regulace teploty podle množství čokolády
  • možnost odloženého startu
  • program čištění pomocí kakaového másla
  • kapacita 7 – 24 kg
  • displej s uloženým programem
  • možnost používat i na čokoládovou polevu na bázi rostlinných tuků
  • bohaté příslušenství
  • vibrační lavice s gumovými rošty proti hluku
  • vyhřívané boční strany pro snadnější návrat čokolády do nádoby
  • dávkovač
  • pedál na ovlávání nohou
  • potahovačka s širokým záběrem celého plechu

# Jak začít vyrábět pralinky

# V čem mi usnadní práci tempírka čokolády

# Nechci temperovat čokoládu ručně

# Chci vyrábět čokoládové lanýže

# Moderní a efektivní výroba pralinek a čokolád = tempírka + Trittico Executive

# Chci potahovačku dortů

# Potřebuji vibrační stůl

# Vyrábím už pralinky a hledám recepty na ganache

# Jak vyrobit chanache do pralinek?

# Jak dlouho trvá temperace čokolády?

Maximálně 2 minuty. Jednu minutu trvá rozbalit sáček a druhou minutu než čokoládu nasypeme do stroje a zvolíme program temperace čokolády. VIDEO TEMPERACE ČOKOLÁDY

# Proč všichni výrobci čokolád mají ve svých výrobnách BRAVO TRITTICO?

# Denně zpracuji maximálně 2 kg čokolády

# Denně zpracuji od 5kg – 15 kg čokolády

# Denně zpracuji více než 15 kg čokolády