Technologie pro cukráře, zmrzlináře a lahůdkáře
Charakteristika:
jednoduchý
bezpečný
rychlý
multifunkční
variabilní
Popis:
- 2 elektronické regulátory otáček míchadel
- 3. generace ionického systému
- 12 teplých programů pro horní nádobu
- 14 studených programů pro spodní nádobu
- 32 patentů
- 25 let náskok oproti konkurenci
- teploměr v horní nádobě, který měří teplotu v jádru produktu
- teploměr ve spodní nádobě, který měří teplotu v jádru produktu
- kovové teflonové stěrky ve spodním válci
- nejnižší spotřeba energie a vody
- automatický mycí proces
- dvě nezávislé nádoby, které pracují odděleně
- přední dvířka z materiálu, který zaručí dokonalou izolaci – MACROLON
- pasterizace na +85°C do 10 minut
- výroba zmrzliny z +85°C do 10 minut
- mrazící válec poskládádný z několika prstenců – vyšší výkon
- Termický šok
- přesné teploty na desetinu stupně
Programy na zmrzlinu:
- sorbeto – video výroby sorbeto
- gelato – video výroby zmrzliny
- semifredo
- granita
Cukrářské programy: