Dnes se kuchyně a celý sektor HO.RE.CA – hotely, restaurace a cateringové služby – musí vyrovnat s nedostatkem kvalifikovaných pracovníků pro práci na vysoce konkurenčním trhu, což může vést k nízké ziskovosti.
Bravo chce proto pomocí nových technologií přinášet automatizaci ve svých kuchyních a ve svých dílnách. Jak na to? Prostřednictvím technologie Trittico – stroje, který dokáže splnit specifické potřeby cateringu a restaurací a pomáhá jim zlepšit kvalitu stravování. Nejen, že dosáhnete větší profesní spokojenosti, ale vaše výroba bude ještě levnější!
Tato technologie je vyrobena z důležitých patentů a přesného softwaru. Digitální paměť přístroje obsahuje několik automatických programů, které nahradí praktiky největších kuchařů a mistrů v oboru. Ovládání Trittico je velice jednoduché – stačí stisknout tlačítko a dále už postupujte podle pokynů přístroje, který vám přesně řekne, co máte dělat.
Trittico Executive umožní:
- řešení věčného problému nedostatku kvalifikované pracovní síly prostřednictvím nastavených programů
- jednoduché a automatizované výrobní procesy
- respektovat přesné teploty, doby vaření a chlazení, s rychlostmi míchání bez tolerance chyb (použití sondy)
- všestrannost a flexibilitu: Trittico je technologie, která se přizpůsobí profesionálům a jejich receptům a ne naopak
- stabilitu a konstantní úroveň kvality výrobků: zapomeňte na chyby a škody lidského faktoru
- optimalizaci výrobních nákladů, řízení a výroby a pružnou reakci na poptávku
- nízkou spotřebu energie
- maximální hygienu
Trittico Executive je celá laboratoř v jednom stroji a na jednom čtverečním metru, díky které máte možnost vyrábět slané produkty, krémy, polevy, topingy, bešamel, paštiky, paté, sorbety, dezerty, zmrzlinu, pomazánky a mnoho dalšího.
Catering je výřez toho nejlepšího z gastronomie, kde je zapotřebí využít přírodní suroviny a dodržet přesné teploty vaření, chlazení a mražení. Využití Bravo Trittico Executive je tedy v této oblasti velice chytrým krokem.