Restauratér

Nabídnout kvalitu, která se nemění, je ve světě naprostou samozřejmostí. V České republice je nyní stálá kvalita velmi rychle vzrůstajícím trendem.

Mnoho restauratérů však stále nepochopilo, že dobrým jídlem oběd či večeře nekončí. Nastává okamžik na dezert. Ten bývá často ve spojení s lahodnou kávou poslední tečkou. Stačí vám ale horké maliny s průmyslovou zmrzlinou? Je přeci zbytečné perfektní menu na konci zkazit dezertem. V Itálii a Francii je například běžné servírovat po obědě ovocný sorbet, který skvěle zakončí kulinářský zážitek. Z tohoto důvodu spousta restaurací přechází na technologii Bravo Trittico, která v restauraci často velmi efektivně supluje úlohu cukráře.

Ve výrobě zmrzliny v restauraci jde především o kvalitu a ne o kvantitu. Když tedy zákazníkovi nabízíme domácí zmrzlinu, očekává kvalitu, nikoli standartní průmyslovou zmrzlinu. Samozřejmě nemusíte denně vyrábět kvanta zmrzliny.

Dezert v restauraci jsou peníze na zemi, které restauratéři často neumějí zvednout, protože se bojí složitých postupů. Jednoduchým řešením je automatizace výroby. K výrobě předkrmů i dezertů, sladkých i slaných lahůdek můžeme využít Bravo Trittico. Pak můžeme velmi jednoduše vyrábět polévky, bešamelovou omáčku, sýrové omáčky, polevy, topingy, čokoládové ozdoby, rizoto, paštiky a spoustu dalších pochutin.

Podle průzkumu si každý 3. zákazník dá prověřený dezert po dobrém jídle. Dopřejte to i svým zákazníkům díky snadnému použití stroje Bravo Trittico.

Výroba

Se strojem Bez stroje
Domácí zmrzlina, paštika, sorbety a další x Mražené dezerty, které nabízí i konkurence
Vysoká a stále stejná kvalita krémů na výrobu dezertů x Nestálá kvalita v nabídce dezertů
Úspora pracovní síly x Potřeba více zaměstnanců
Minimalizace odpisů surovin x Odpisy surovin
Možnost použití kvalitních přírodních surovin – odlišení se od konkurence x Časté využití polotovarů – stejné jako u konkurence
Využití stroje pro výrobu zmrzliny (možnost prodeje zmrzliny v sezóně na předzahrádce) x Ušlý zisk či nízká marže z prodeje hotových dezertů

Co umíme