Temperace čokolády je základem pro práci s čokoládou.
Jak dlouho trvá temperace? 2 minuty! Pár vteřin než rozbalíte sáček, vysypete do stroje a zvolíte program. Tímto krokem pro Vás proces temperace končí a můžete se věnovat přípravě na práci s čokoládou.
Temperace čokolády pomocí mramoru je přežitek. Spousta výroben se pyšní tím, že pracují s kvalitní a často drahou čokoládou, ale tu díky ruční temperaci často znehodnotí. V moderní výrobě je tempírka čokolády nedílnou součástí. Čokolatiér nebo cukrář již neztrácí čas temperací čokolády, ale soustředí se na design a chuť svého produktu.
Tempírka čokolády je jen základ pro práci s čokoládou. K tempírce čokolády máme další zařízení nebo příslušenství, které posouvá úroveň čokoládových produktů ještě dál. Jedná se o vibrační lavici, potahovací stůl atd.
Příslušenství k tempírkám čokolády BRAVO