Zmrzlinář

Tou nejlepší prezentací pro každého zmrzlináře je dokonale vypadající vitrína, u které se zastaví nejeden milovník zmrzliny. Při klasické výrobě kopečkové zmrzliny se ale kvůli odlišným ingrediencím konzistence různých příchutí liší. Vanilková teče a čokoládová je tuhá? Vyvarujte se toho s použitím technologie, která se o vše postará za vás.

Výroba

Se strojem Bez stroje
Máme tři stroje v jednom x Potřebujeme 3 stroje (pasterizátor, dozrávač a výrobník zmrzliny)
Celý proces trvá 20minut x 70min pasterizace, 12hod dozrávání, mrazení ve výrobníku
Vyváženost konzistence x Konzistence různých příchutí se liší
Každá příchuť se tvoří od začátku zvlášť x Všechny zmrzliny se tvoří z jedné báze s přidáním příchutě
Ingredience mícháme ihned – při teplotě 85°C x Ingredience přidáme později – mícháme při teplotě 4°C
Jednoduché mytí (sám se sterilizuje) x Složité umývání, ideálně po vyrobení každého druhu
Rychlá reakce na poptávku (rychle vyrobím, co mi chybí) x Lze vyrábět pouze po 60L (objem pasterizátoru)
Nižší spotřeba energie (1 stroj) x Vyšší spotřeba energie (více strojů)
Úspora místa (1 stroj) x Vyšší nároky na prostor (3 stroje)
Zmrzlina je jedinečná od počátku výroby x Zmrzlina je vždy báze a příchuťová pasta

Co umíme

 

Technologie