V každé cukrárně dnes ve vitríně svítí francouzské macarons. Tento produkt si podmanil doslova celý cukrářský svět a tím postupně ztrácí svou výjimečnost. V současné době se však na výsluní dostává nový produkt s názvem ECLAIR. Jeden z prvních prodejců ECLAIR je Christophe ADAM, známý po celém světě se svým brandem L’Éclair de Genie. Své produkty vyráběl ručně a k výrobě krémů používal Trittico Executive. V roce 2014 ve spojení se společností Bravo, naprogramovali stroj, který jako první umí vyrábět odpalované těsto ve špičkové kvalitě. Tuto technologii rovněž implementovali do multifunkčního výrobníku Trittico Executive EVO, který rovněž umí vyrábět odpalované těsto. Vznikl nový pomocník do výroby, který se jmenuje PATAMIX by Christophe Adam. Díky této technologii jsme schopni vyrábět až 50 kg odpalovaného těsta v jednom cyklu (25 min)
- Jediný řemeslný stroj, který usnadní práci v každé výrobě
- Odpalované těsto patří mezi nejsložitější produkty v cukrářské výrobě.
- Jedná se o produkt, kde je manuálně nemožné udržet stálou kvalitu produktu.
- V malém množství se odpalované těsto vyrábí ve stroji Trittico Executive EVO.
- Patamix může vyrobit až 50 kg odpalovaného těsta na jeden cyklus.
# Chci vyrábět Eclairs a hledám vhodné stroje pro výrobu
# Chci zefektivnit svoji výrobu odpalovaného těsta
# Vyrábím denně do 10 kg odpalovaného těsta
# Vyrábím denně více než 15 kg odpalovaného těsta
# Chci vyrábět kvalitní krémy do Eclairs
# Jak funguje stroj na odpalované těsto podle Christophe Adam – Eclair de Genie?
Popis stroje:
- 2 automatické programy na výrobu odpalovaného těsta
- tradiční výroba odpalovaného těsta
- nová metoda podle Christophe Adama – Eclair de Genie
- jednoduché ovládání
- úspora času ve výrobě
- standardizace kvality v odpalovaném těstě
- minimální kapacita 25 kg
- maximální kapacita 50 kg