Video

 TRITTICO EXECUTIVE

Popis: – představení stroje, temperace čokolády, výroba ganache, výroba domácích sušenek

výrobník zmrzliny

Temperace bílé, mléčné a tmavé čokolády jsou základní prvky pro práci s čokoládou. Bravo Trittico Executive obsahuje všechny tyto programy a jako jediný kombinovaný stroj umí dokonale temperovat čokoládu. 

Výrobci pralinek jistě ocení další program, který umožňuje přípravu všech typů ganache, které Vás napadnou… Neztrácíte čas čekáním a zahříváním smetany. Neztrácíte čas čekáním, než se ganache vychladí. Trittico Vás zavolá, až bude vše připravené a Vy se můžete v klidu věnovat výrobě produktů. Přípravu jednotlivých surovin nechte na Bravu.

Když ho neznám, nemůžu se do něj zamilovat…

Mýtus kdy se Trittico používalo jen na výrobu zmrzliny se stal minulostí a mnoho známých světových restauratérů dnes přednáší o možnostech využití tohoto malého génia.

Jediný kombinovaný stroj na trhu, který umí temperovat čokoládu!

Trittico se všude na světě používá k výrobě krémů, polev, topingů, marmelád, zmrzliny, ale můžete zde připravit i výborné ragú, salsy, majonézy, paštiky a pomazánky…

Seznam patentů, kvůli kterým je BRAVO lídr na světovém trhu:

– 1. kombinovaný stroj na světě ( 25 let náskok oproti konkurenci) – Nová teorie ve výrobě, která umožňuje vyrábět kvalitnější produkty než při klasické cestě při použití pasterizátoru.

– elektronický inverter – umožňuje měnit elektronicky rychlost otáček míchadel a regulovat tím teplotu, hustotu a kvalitu směsí a surovin

– jedinečný přepouštěcí systém uvnitř stroje – systém který zaručuje rychlé přepuštění směsi z pasterizátoru do výrobníku bez kontaminace směsi.Výrobník zmrzliny

– kovové zuby potažené teflonovou vrstvou, které svojí ostrostí zaručí dokonalé setření zmrzliny z mrazícího válce. Zuby jsou aretované pomocí speciální pružiny, která zaručí vždy dokonalou přilnavost zubů na válec. Tento systém zaručí kontrolovat nejen přesnou teplotu na válci, ale zároveň zrychlí mrazící proces.

– MAKROLON – patentovaný tvrzený plast, ze kterého jsou vyrobena dvířka na mrazícím válci. Bravo přestalo používat kovová dvířka a začalo vyrábět speciální dvířka, která se používají nejen na měření iontového systému, ale nikdy nemůžou přimrznout a nepřenáší teploty vzduchu nebo produktu.

– Iontový systém – speciální kontrolní systém, který posunul výrobu zmrzliny a jiných produktů o stupeň výše. Konkurence dodnes využívá AMPERMETR, který je ale nepřesný a nedokáže vyhodnotit správnou kvalitu zmrzliny.

– Integrovaná sprcha uvnitř pasterizátoru v horní části Vám umožní rychle umýt stroj bez dalších zbytečných nákladů (voda, čas, práce).

– vertikální pasterizátor – z praxe víme, že je nesmysl využít k vaření horizontální válec, ve kterém nikdy nemůžeme nic uvařit kvalitně. Představte si, že byste doma vařili v hrnci, který má horizontální míchání… :-)

– speciální systém nástřiku chladiva na mrazící válec umožňuje zvýšení chladícího nebo mrazícího výkonu stroje. Oproti klasickému systému chlazení jsme zvýšili výkon multi-nástiřikem chladiva.

Stroj, který šetří cukráři místo a čas…

TRITTICO snižuje náklady na energie o 30%!

První stroj – LABORATOŘ, který sám míchá, pasterizuje, vaří a hněte. Jednoduché použití hnětače zcela odstraňuje časové ztráty, protože během chlazení směsi v hnětači ohřívá pasterizátor další směs. Hnětač umožňuje různé typy zpracování a získá tak všechny typy zmrzliny, pěn, krémů, marmelád, polev, zápražek, ovocného pyré, temperovanou čokoládu a dalších 100 specialit…

Popis: Tento stroj je rozdělen na 2 části:
Kombinovaný výrobník zmrzlinyv horní části, ve vertikální nádobě se směs pasterizuje. Ve spodní části, v horizontální nádobě se směs (zmrzlina) hněte. Přečerpání horké směsi z horní nádoby do spodní nádoby probíhá uvnitř stroje za pomoci patentovaného systému bez jakéhokoliv kontaktu s vnějším prostředím. V průběhu hnětení zmrzliny je možno zahájit druhý výrobní cyklus mícháním a pasterizací nového výrobku. 

Výhody a silné stránky stroje:
Ideální pro hotely, cukrárny, pekárny, zrmzlinárny, cateringové společnosti. Šetří místo a čas.

Kompletní laboratoř v jednom jediném stroji…

Jediný kombinovaný stroj na světě, který umí opravdu temperovat čokoládu!!!

Celoživotní vzdělávání prostřednictvím webu BRAVO Trittico club, který se skládá z mistrů svého oboru..

„Iontový“ systém patentovaný firmou BRAVO
Je to dvojí kontrolní systém na konci procesu hnětení.
Dvě čidla – jedno na dvířkách a druhé na žlábku hnětače.
Obě čidla zajišťují stroji veškeré informace potřebné pro ještě vyšší kontrolu kvality. Takto si můžete být 100% jisti, že zákazníkům nabídnete vlastní zmrzlinu velmi vysoké kvality, krémovou a kompaktní, ale přesto stále suchou. Více informací o tomto patentovaném kontrolním systému