Výrobník šlehačky je zařízení, které nám standardizuje kvalitu šlehačky. Při výrobě různých cukrářských krémů nebo produktů potřebujeme smetanu v různé konzistenci. Při výrobě mousse můžeme zvolit menší procento nášlehu a naopak při výrobě krému Chantilly potřebujeme smetanu krásně vyšlehanou s velkým nášlehem. Při smíchání vanilky s takto našlehanou smetanou získáme krém chantilly pořád v krásně našlehané konzistenci, která nepadá.
I při použití na baru má výrobník své využití – smetana k dezertům, zmrzlinovým pohárům nebo do Vídeňské kávy.
Charakteristika:
- možnost ovládaní pedálem
- chlazený okruh až do ústí a tvarovací špičky
- elektronické ovládání
- možnost nasávání z tetra packu
- jednoduchá údržba
- nastavitelná teplota v nádobě
- vysoká efektivita
- volba a regulace nášlehu
Objem nádoby: 4 l / 8 l
Kapacita: 80 l/hod / 100 l /hod