Výrobníky zmrzliny BRAVO

  • Charakteristika
  • Užitečné informace

Výrobník zmrzliny je zařízení, kam nalijeme již pasterizovanou směs na výrobu zmrzliny. Díky silnému mrazícímu výkonu a míchání směsi v mrazícím válci vyrobíme zmrzlinu, která získá skvělou konzistenci. Výhodou výrobníku Bravo je horní víko, kde můžeme pohodlně směs nalít a v průběhu mražení přidávat ingredience. Výrobníky dělíme na dva základní modely. První je model Premium, který kontroluje konzistenci zmrzliny pomocí amperometru (systém využívá konkurence). Druhý model výrobníku zmrzliny je model Plus, který kontroluje konzistenci pomocí revoluční metody Ionického systému. Jedná se o jednoduché využití fyziky v praxi při výrobě zmrzliny.

Bravo Gelmatic Startronic Premium

výrobník zmrzliny s kontrolou konzistence pomocí amperometrické kontroly

Bravo Gelmatic Strartronic Plus

výrobník zmrzliny s Ionickým systémem

# chci vyrábět zmrzlinu pomocí vícestrojové metody

# jaký je rozdíl mezi vícestrojovou metodou a novou metodou Trittico

# co je Trittico metoda

# musím zmrzlinu pasterizovat?

# k čemu slouží dozrávač zmrzliny?